Ancelotti: Tužni smo zbog Modrića, ali snaći ćemo se

Foto: Hina

LUKA MODRIĆ pauzirat će tri mjeseca zbog ozljede prepone, zadobivene u susretu Italije i Hrvatske na San Siru, što je značajan udarac za Real Madrid, čiji je neizostavan član udarnog sastava.
 
"Luka je malo utučen, posljednjih mjeseci igrao je spektakularno, a sada ovo", rekao je o svom suigrači desni bek Kraljeva Dani Carvajal. Dodao je: "No, jak je on momak, uvijek podiže atmosferu u momčadi i zato ga volimo. Vratit će se i biti opet jak."
 
Ancelotti mijenja Modrića njemačkim tandemom
 
Vjerojatno će propustiti oko 20 utakmica europskog prvaka u idućim mjesecima, uključujući i nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu. Ne raduje to trenera Carla Ancelottija, no Talijan već ima plan kako se nositi s izostankom hrvatskog veznjaka.
 
"Tužni smo što se ozlijedio, Modrić nam je jako važan igrač, no snaći ćemo se kao što smo se uvijek dosad snalazili", rekao je Talijan i najavio da će se problem izostanka Luke riješiti ubacivanjem novog veznjaka. Ima već plan s tandemom sunarodnjaka.
 
"Khedira i Kroos igraju zajedno u reprezentaciji i uigrani su", istaknuo je, a vezano uz to progovorio je o statusu jednog od Nijemaca: "Klub želi produžiti ugovor s Khedirom, samtramo da je pouzdan igrač, ozbiljan i profesionalan.
 
"Rotacije služe da motiviraju sve igrače"
 
Otkrio je i da klub neće u zimskom prijelaznom roku kupovati igrača Modrićevog profila, koji bi povećao konkurenciju u veznom redu, a ima i još jednog aduta: "Isco može igrati na bilo kojoj poziciji u veznom redu."
 
Također, rekao je da do rotacija u momčadi ne dolazi samo zbog ozljeda: "One služe da motiviraju sve igrače podjednako."

Pročitajte više