Ancelotti odgodio Modrićev povratak: "Neće igrati protiv Villarreala, treba još raditi"

Foto: Screenshot/Marca

TRENER aktualnog europskog nogometnog prvaka Reala iz Madrida Carlo Ancelotti izjavio je kako bi se Luka Modrić mogao vratiti na travnjak u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea 04 koja je na rasporedu 10. ožujka.


Ranije se najavljivalo kako bi Modrić mogao biti u sastavu Reala za nedjeljni prvenstveni dvoboj protiv Villarreala, ali Ancelotti tvrdi da mu treba još vremena.

"Modrić neće biti u sastavu. Prošloga je tjedna dobro trenirao s ostatkom momčadi, ali za povratak je potrebno još rada. Razmišljamo ga vratiti za utakmicu protiv Schalkea", izjavio je Ancelotti.

Modrić zbog ozljede mišića zadobivene na utakmici Italija - Hrvatska nije igrao od sredine studenoga. Na posljednjim pregledima konačno je čuo sretnu vijest, ozljeda je prošlost, ali sada se mora vratiti u formu kako bi zauzeo svoje mjesto u veznoj liniji najjače Realove postave.

Nakon utakmice protiv Villarreala, a prije uzvrata protiv Schalkea, Real će sljedeće subote gostovati kod Athletica u Bilbau, a Modrić će po svemu sudeći propustiti i putovanje u Baskiju.

Real je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka ka gost pobijedio Schalke sa 2:0, te je praktički osigurao prolazak u četvrtfinale. U španjolskom prvenstvu Real nakon 24 odigrana kola vodi na ljestvici sa 60 bodova, četiri više od druge Barcelone, te sedam od gradskog suparnika Atletica.

Pročitajte više