Anderson: Možda se odreknem pojasa u srednjoj kategoriji!

ANDERSON SILVA ozbiljno razmišlja o odustajanju od budućih obrana titule prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji, a nakon meča protiv Bonnara želi u oktogon s GSP-om.

Velike stvari događaju se ovih dana u Andersonovoj glavi, mogao bi nas jedan od najboljih MMA boraca svih vremena poprilično iznenaditi. U razgovoru prije meča na UFC-u 153 otkrio je vrlo zanimljive stvari, pa čak i da ozbiljno razmišljao o odustajanju od daljnjih obrana titula prvaka.

"Nakon ove borbe fokusiram se potpuno na GSP-a. Možda odustanem od titule prvaka u srednjoj kategoriji i čak je moguće da više ne nastupim u srednjoj kategoriji. Mogao bih nastupiti protiv GSP-a u nekoj drugoj diviziji", rekao je Anderson.

O tim svojim velikim planovima ipak nije zasad htio previše pričati, trenutno je potpuno koncentriran na svoju borbu protiv Bonnara, za koju očito smatra da će biti teža nego što to mnogi očekuju. "Radi se o odličnom protivniku. Bilo je nekoliko opcija za protivnika, ali Bonnar je dobar izazov. Ima veliku povijest iza sebe u UFC-u. Bit će to velika borba", smatra sjajni Brazilac koji ovog puta uživa u činjenici da se ne mora mučiti sa skidanjem kilograma s obzirom da nakon dugo vremena ponovno nastupa u poluteškoj kategoriji.

Pročitajte više