Antolić: Dobili smo Hajduk na Poljudu, što će nam premije!

Foto: Hina

DOMAGOJ ANTOLIĆ blistao je od sreće i zadovoljstva nakon što je Dinamo u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Hrvatskog kupa slavio protiv Hajduka 2:1. Upravo je Antolić svojim pogotkom osigurao Modrima pobjedu na Poljudu.

"Najavljivali smo da dolazimo ovdje potvrditi pobjedu iz prve utakmice. Tako smo krenuli od prve minute, zabili brzi gol nakon kojeg je Hajduk malo preuzeo inicijativu, ali na kraju smo zasluženo došli do pobjede. Slavlje na kraju zbog premije? Ma kakva premija... Dobili smo Hajduk na Poljudu.  Što se tiče konačne ocjene, zadnja dva mjeseca odlično igramo iako nas rezultati u Europi nisu mazili. U domaćem prvenstvu smo napravili razliku, uvjerljivo ušli u polufinale Kupa i možemo reći da je sezona bila dobra. Osobno? Zadovoljan sam, posebno sa završetkom i golom za pobjedu na Poljudu", rekao je Antolić, a prenosi službena stranica Modrih. 

Leko najavio novi pohod na Europu

Jedan od najiskusnijih u Mamićevoj momčadi, Jerko Leko, čestitao je suigračima na plasmanu u polufinale.

"Došli smo ovdje po pobjedu i to smo i ostvarili. Znali smo da će Hajduk pokušati ublažiti dojam nakon prve utakmice gdje smo ih dobili 5:0, ali dogovorili smo se na početku i poluvremenu da želimo zabiti gol više od njih. Drago mi je što smo uspjeli i na lijep način zaključili ovu polusezonu. Završetak prvenstva je bio dosta dobar i nadam se da ćemo se dobro pripremiti za proljetni dio i novi pohod na Europu", za kraj će Leko.

Pročitajte više