Argentinski "Luđak": Pogledajte emotivan govor Bielse utučenim igračima Marseillea

Screenshot (Youtube)

MARSEILLE je u 31. kolu francuskog prvenstva doživio domaći poraz od PSG-a (2:3), nakon kojeg za aktualnim prvacima zaostaje pet bodova. 
 
U ludoj utakmici Marseille je dva puta vodio protiv najskuplje francuske momčadi, ali najmlađa ekipa prvenstva nije uspjela zadržati prednost, te je na kraju doživjela poraz od Ibrahimovića i društva.
 
Emotivan govor utučenim igračima Marseillea u svlačionici održao je Marcelo Bielsa, argentinski stručnjak kojem je nadimak "Luđak".
 
"Momci, jako je teško prihvatiti nepravdu, ali pažljivo slušajte što ću vam reći. Ako do kraja prvenstva budete igrali kao večeras, dobit ćete nagradu koju zaslužujete. Znam da u ovom trenutku ne postoji ništa što bi vas utješilo, znam da ste apsolutno slomljeni jer niste dobili nagradu koju ste zaslužili. Ali prihvatite nepravdu i sve će biti u redu na kraju. Ostaje nam još devet utakmica i ako u tih devet utakmica budemo igrali kao večeras nema šanse da ne dobijete nagradu koju ste zaslužili. Koliko god vam to zvučalo nevjerojatno. Progutajte otrov sada, morate biti jaki! Odigrajte tih devet utakmica i nagrade će doći. Čestitam vam za ovo! Svima! Svima", rekao je Bielsa, nakon čega je uslijedio pljesak igrača.
 

 
Bielsa je Marseille preuzeo na početku ove sezone, a mladu momčad drži na trećem mjestu francuskog prvenstva, poziciji koja vodi u kvalifikacije Lige prvaka.
 

Pročitajte više