Armada: Loža apsurda - postajemo li filijala mrskog rivala? Šuker i Mišković nasmijani u loži

Foto: Cropix / Davor Žunić

U SJAJNOJ atmosferi na riječkoj Kantridi pred više od deset tisuća gledatelja Rijeka je ugostila Dinamo. Pripadnici Bad Blue Boysa koji su na gostovanje došli u povećem broju, njih oko 1500, izvjesili su vrlo upečatljiv transparent s porukom: "Za druge su koreografija, papirići i navijački život bez prepreka, za nas je samo borba do posljednjeg čovjeka".

Kantridom su se orili i povici prema gazdi Dinama koji je i dalje u nemilosti dijela navijača. Zanimljivo je da su jedna i druga navijačka grupacija emitirale pogrdne poruke upućene Zdravku Mamiću. Armada je ispisala poruku: Loža apsurda - postajemo li filijala mrskog rivala?

Dvadesetak minuta prije kraja dio Armadinih navijača približio se zaštitnoj ogradi, gdje su  se grupirale pojačane snage interventne policije. Ipak potrebe za intervencijom nije bilo. Iza gola Zelenike na tribini gdje su bili smješteni Dinamovi navijači upaljena je i poneka baklja, ali nijedna nije završila u terenu.

U loži je predsjednik Rijeke Damir Mišković unatoč nuli na terenu, imao razloga za smijeh. Bio je u društvu predsjednika HNS -a Davora Šukera.

Pročitajte više