Atomski napad za Europa ligu: Rijeka dovela Ermina Zeca

Foto: Screenshot

PREMA vijestima koje stižu s Kantride, u momčad Matjaža Keka moglo bi sletjeti veliko golgetersko pojačanje. Riječ je o nekadašnjem napadaču Šibenika Erminu Zecu.

"Iako je prijelazni rok završio otvorila se izvanredna prigoda da angažiramo igrača kojeg mi realno ne bi mogli dovesti. Našli smo zajednički interes. Njemu mu je želja da se kroz igre u Rijeci vrati među reprezentativce Bosne i Hercegovine, a nama je motiv bio da pojačamo momčad na više pozicija", rekao je Juričić.

"Zec može vrlo kvalitetno igrati i u napadu i na krilu. On je igrač u najboljim godinama s velikim iskustvom jake turske lige u kojoj je u protekle četiri godine igrao skoro sve utakmice", dodao je sportski direktor kluba s Kantride.

Prisjetimo se, Zec je kao nogometaš Šibenika odigrao 79 susreta u hrvatskoj nogometnoj ligi, a pritom je zabio 39 golova, što mu je donijelo transfer u turskog prvoligaša Genclebirligi. 26-godišnji Zec prema Transfermarktu vrijedi četiri milijuna eura, a u dresu Genclebirligija upisao je čak 117 susreta, dodavši 23 gola uz 17 asistencija.

Pročitajte više