Babić zbog ozljede otpao za Eurobasket, Arapović upitan, ali Perasović neće zvati zamjene

Foto: KK Cedevita

LUKA BABIĆ zbog ozljede neće moći nastaviti s pripremama za EuroBasket 2015 koji se igra u rujnu. Marko Arapović još prolazi kroz dodatne preglede nakon čega će se utvrditi hoće li moći nastaviti s pripremama.

Mirana Martinac, liječnik hrvatske košarkaške reprezentacije, izvjestio je o zdravstvenim tegobama igrača pred pripreme za EP:

"Kod Luke Babića stanje ozljede lijevog koljena je nepromijenjeno. Unatoč provedene fizikalne terapije nije došlo do očekivanog poboljšanja, tako da Luka Babić mora nastaviti s terapijom i nažalost neće biti u mogućnosti nastaviti s pripremama za EuroBasket.

Marko Arapović je zbog ozljede s kojom je došao na pripreme upućen na dodatne preglede u Zagreb, te ćemo nakon dobivenih rezultata moći utvrditi hoće li će nastaviti s pripremama."

Kako je Indexu potvrđeno iz Perasovićevog stožera, novih poziva neće biti. Izbornik je računajuci na moguće probleme dobro pokrio sve pozicije i smatra da ima dovoljnu širinu u momčadi kojoj se u nedjelju priključuju Šarić, Žorić, Simon i Ukić.

Pročitajte više