Balaj: Dobro izgledamo, svi pogađaju, to je bitno za samopouzdanje

Foto: NK Rijeka

RIJEKA je vrlo dominantna na pripremama, u posljednja dva susreta je postigla 13 pogodaka, a nije primila niti jedan. Prvo je momčad Matjaža Keka ispratila slovenskog drugoligaša Triglav s 8:0, a potom su prvoligaša Rudara svladali s 5:0, uz dva gola Bekima Balaja.
 
"Prvu smo utakmicu pobijedili 8:0 i osjetili smo da smo dobri. Ali bili smo svjesni da je Triglav nešto slabija momčad. No evo u subotu smo imali dosta jaki Rudar protiv sebe ali smo opet pokazali kvalitetu. Bez obzira što smo dosta 'teški' nakon napornih treninga, mislim da je to dobro izgledalo. Ne samo zbog pet golova, nego mislim da nismo loše izgledali ni u prvom dijelu kad je još bilo 0:0", rekao je albanski reprezentativac nakon pobjede i svoje dobre izvedbe.
 
"Imali smo dosta prilika u u prvom dijelu, ali nismo postigli gol. Sad igramo 4-4-2 i možda će ipak trebati nekoliko utakmica da savršeno podesimo mehanizam, jer smo do sad ipak igrali u drugačije rasporedu", nastavio je za službene stranice NK Rijeke i potom posebno istaknuo jednu ovoljetnu prinovu na Kantridi.
 
Bezjak oduševio Balaja
 
"Bezjak je odličan igrač. Ima iskustvo, a igrao je i puno europskih utakmica za Ludogorets. Već sada naša suradnja nije loša, ali do početka prvenstva imamo još nekoliko prijateljskih pa će to bit još bolje. Normalno je da nije to odmah savršeno jer ipak je on novi igrač i treba nam vremena za bolje upoznavanje", mišljenje je Balaja. 
 
Kao i ostatak ekipe, Balaj se dobro osjeća na pripremama. "Svi iz napada pogađaju. To je odlično za samopouzdanje i za psihološku stabilnost, a.napadačima je to jako važno. No isto tako na nama je da i dalje dajemo sve od sebe. Samo trening i trening. Imamo još jedan tjedan ovdje, a onda početak sezone", poručio je nešto manje od dva tjedna prije početka sezone, koju Rijeka otvara u Zaprešiću protiv Intera 10. srpnja.

Pročitajte više