Balić kao koordinator HRS-a posjetio rukometni kamp u Zadru

Foto: HRS

IVANO BALIĆ ove se godine oprostio od aktivnog igranja rukometa te je 1. srpnja stupio na mjesto koordinator Hrvatskog rukometnog saveza za muški rukomet, umjesto vladara hrvatskog rukometa Zorana Gobca koji se povukao u sjenu.  

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena svoju je novu karijeru započeo još početkom godine kada su Gobac i Šola otputovali u Njemačku na konzultacije oko izbora novog izbornika, a Balić je prvi teren kao novi koordinator odradio u Zadru, gdje ga je dočekalo oko 150 sudionica ženskog dijela rukometnog kampa.

"Uskoro krećem s novom ulogom u sportskoj karijeri te stoga kako i priliči treba krenuti od temelja. U mom slučaju obveza koordinatora je da brine ponajprije o mladima. Kamp HRS-a je obveza svih nas jer iz njega sve počinje, u njemu su budući naraštaji o kojima ćemo itekako trebati voditi računa. Jutro u Zadru s djevojčicama koje su me dočekale s Morskom vilom bilo je opuštajuće, sigurno puno lakše od svega što donosi natjecateljski rukomet na koji smo navikli", poručio je Balić.

Pročitajte više