Balotelli: Koga se bojim od Engleza? Baš nikoga!

MARIO BALOTELLI, talijanski napadač, prošle sezone je bio itekako važan igrač na putu svog Manchester Cityja do naslova prvaka. Međutim, u četvrtfinalu Europskog nogometnog prvenstva igrat će protiv Engleske i svojih suigrača iz Cityja.

"Bit će zanimljivo igrati protiv svojih suigrača. Ja znam njih, oni znaju mene. Posebno bi moglo biti zanimljivo pred vratarom Hartom", rekao je Balotelli za kojeg je Hart izjavio da postoje dvojica Balotellija. Onaj koji može odlučiti utakmicu i onaj koji može biti isključen u svakom trenutku.

Hoće li 21-godišnji napadač proslaviti pogodak?

"Pitate me hoću li proslavljati pogodak? Pa, prvo ga moram zabiti, a onda ćemo vidjeti. Inače, na kritike sam naviknut. Kritizira me se za sve i svašta. No, ja igram nogomet. U nacionalnom sam dresu, što me čini jako ponosnim. Igram na svom prvom velikom natjecanju. Već sam dosad ostavio određeni trag, a hoću ostaviti još i veći. Kako ja, tako i moja Italija", izjavio je Mario, a zatim odgovorio na pitanje koji je engleski nogometaš najopasniji po Gianluigija Buffona.

"Koga se bojim od Engleza? Baš nikoga!"

Pročitajte više