Barcelona ne odustaje od Kovačića

Foto: Guliver Images/gGetty Images, Index, Mundo Deportivo

PREMA pisanju Mundo Deportiva i Corriere dello Sport, sportski direktor Barcelone Ariedo Braida stigao je u Milano kako bi dogovorio transfer Matea Kovačića.

Prvo Pogba, a zatim Kova

Španjolci tvrde kako je Braidina prva destinacija na talijanskoj turneji bio Torino, gdje je s predstavnikom Juventusa Giuseppeom Marottom razgovarao o transferu Paula Pogbe. Nakon toga uputio se u Milano na večeru s direktorom Intera Marcom Fassoneom, a tema tog sastanka bio je Mateo Kovačić. Barca već neko vrijeme prati hrvatskog veznjaka, za kojeg je zainteresiran i Liverpool.

Ništa od Pedra, ali...

Podsjećamo, dugo se u španjolskim medijima nagađalo kako bi Barca mogla zamijeniti Pedra za Kovačića, ali Braida je ubrzo demantirao tu informaciju.

"Pedro nam je vrlo važan, on ostaje u Barceloni", poručio je tada sportski direktor Barce.

"Što se tiče Kovačića, ne mogu ništa reći osim da nam je igrač s takvim kvalitetama itekako zanimljiv", nadodao je Braida.

Kova stiže na Camp Nou u siječnju 2016.?

Iako je Pedro ispao iz svih kombinacija, Barca bi za Kovačića mogla ponuditi Alexa Songa, Adriana ili Martina Montoyu, tvrdi Mundo Deportivo. Ukoliko Inter pristane razmjenu igrača, Kovačić bi mogao preseliti u Barcu tek u siječnju iduće godine.

Pročitajte više