Bayern ima novu devetku: Riješili se Mandže, predstavili Lewandowskog

Foto: Screenshot; Bayern

"MANDŽUKIĆU želim sve najbolje", rekao je sportski direktor Bayerna, Matthias Sammer, koji se u nekoliko kratkih rečenica zahvalio hrvatskom napadaču na svemu što je učinio za bavarski klub i tako je zaključio temu oko Mandžinog odlaska iz Bayerna.

> Sammer priznao: Mandžukić ide u Atletico!

Sammer ne očekuje čuda od nove Bayernove devetke

Nakon tog uvodno-oproštajnog dijela presice, Sammer je predstavio javnosti novu Bayernovu devetku. Dres koji je do sada nosio Mandžukić od iduće sezone nosit će Poljak Robert Lewandowski.

"Ne očekujemo čuda od njega. On će s vremenom dokazati o kakvom je igraču riječ. Siguran sam da će nam pomoći da ostvarimo najbolje moguće rezultate u idućoj sezoni", rekao je Sammer.

"U Bayernu želim napredovati"

Lewandowski je još početkom siječnja potpisao za bavarski klub, a prvi strijelac prošlogodišnjeg izdanja Bundeslige objasnio je zašto je pobjegao od Kloppa i ekipe iz Dortmunda.

"Bayern je jedan od najboljih klubova u svijetu. To je klub koji daje puno, ali i klub koji traži puno. Proveo sam četiri godine u Dortmundu i došlo je vrijeme da se rastanemo te da napravim novi korak u svojoj karijeri. Vjerujem da ću pod Guardiolom napredovati još više", zaključio je Lew.

 

Pročitajte više