Belfort otkazao borbu, protiv Weidmana će se boriti Machida

Foto: Fightsite

NAKON što su članovi atletske komisije Nevade donijeli odluku o zabrani korištenja testosteronske terapije stigao je šok. Vitor Belfort otkazao je meč za naslov prvaka protiv Chrisa Weidmana.

Dugo je trajala priča i svi su postavljali pitanje hoće li Belfort dobiti dozvolu da koristi TRT i jesu li njegovi rezultati plod upotrebe testosteronske terapije. Kad je saznao da je TRT ukinut Belfort je otkazao meč.

"Komisija je promijenila svoja pravila i više neće dopuštati TRT program. S obzirom na to da bi uskoro i druge komisije mogle to učiniti odustat ću od TRT programa i natjecat ću se bez njega. S obzirom na premali period do borbe odlučio sam od nje odustati.", izjavio je Belfort.

U najjačoj MMA promociji brzo su reagirali i umjesto Belforta s Weidmanom će se za naslov boriti Lyoto Machida koji je nedavno pobijedio Gegarda Mousasija.

"Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Dati ću sve od sebe da se što bolje pripremim. Naporno ću trenirati kako bi bio potpuno spreman za borbu s Weidmanom.", izjavio je Machida.

Pročitajte više