Bencun: Golovi su moj rođendanski poklon fantastičnoj Torcidi

Foto: HINA

MARKO BENCUN bio je junak subotnje pobjede Hajduka nad Lokomotivom. Nakon što je proteklog vikenda s dva gola srušio Dragovoljac, isto je mladi napadač ponovio i protiv vrlo dobre zagrebačke momčadi, koja pod paskom Tomislava Ivkovića već godinama spada u vrh hrvatskog nogometa.

> Hajduk ima novog junaka: Bencun pred 20 tisuća gledatelja srušio Lokomotivu i čestitao Torcidi rođendan

> Tudor ispraćen ovacijama: Ovo je bila naša najbolja partija! Ivković: Ovaj Hajduk može se boriti za naslov

> Torcida koreografijom i velikom bakljadom proslavila 63. rođendan

Nakon susreta Bencun je sijao od sreće: "Golove posvećujem Torcidi, neka im ovo bude poklon za rođendan, hvala ovoj fantastičnoj publici koja nas je bodrila cijelu utakmicu. Hvala i Tudoru na pruženoj prilici, nadam se da sam je vratio na najbolji način. Volio bih da se ova serija i dalje nastavi"

"Što reći nakon ovakve dvije utakmice, ovo je ispunjenje snova, stvarno sam presretan. Večeras sam uputio dva udarca i zabio dva gola, a još je Pašalić na kraju zabio. Ova pobjeda plod je rada cijele ekipe", dodao je.

Sličnog razmišljanja bili su i ostali igrači Hajduka, koji ističu kako će dati sve od sebe da ne ispuste prvo mjesto.

"Mislim da smo dominirali u svakom segmentu igre. Hvala ovoj divnoj publici što su došli u ovakvom broju i dali nam podršku za ovu važnu pobjedu i ostanak na prvom mjestu tablice. Cijelu utakmicu smo imali loptu u posjedu, tražili smo prilike i to smo na kraju okrunili s tri gola", rekao je Pašalić.

"Za ovo se živi, dali smo zadnji atom snage, vidjelo se to i po grčevima na kraju utakmice. Morali smo pobijediti zbog ove publike, zbog cijelog grada. Suze mi krenu na oči kada se sjetim Bencuna i svega što je prolazio. Znao sam da će doći njegovo vrijeme", dodao je Bradarić.

Pročitajte više