Benitez: Ovo je naša najveća utakmica sezone, igrači su bili spektakularni

Foto: Hina

NAPOLI je u četvrtak navečer gotovo pa osigurao prolazak u polufinale Europa lige, talijanski predstavnik slavio je u gostima kod Wolfsburga s 4:1 pa bi za tjedan dana na svom stadionu treba tek potvrditi prolazak.
 
>Napoli demolirao Wolfsburg, Perišić asistirao, Vida i Badelj bez pobjednika
 
Napoli pokazao kvalitetu
 
"Moji su igrači odigrali spektakularnu utakmicu. Znali smo da imamo kvalitetu i to smo i pokazali", rekao je nakon slavlja u Njemačkoj trener Napolija Rafa Benitez.
 
"Protiv Wolfsburga, koji je druga momčad Bundeslige, odigrali smo izuzetnu utakmicu. ovo je velika pobjeda. Rezultatski bih rekao i najveća utakmica u sezoni", dodao je Španjolac i najavio još bolja izdanja momčadi u preostalim tjednima sezone.
 
"Još se mogu razvijati s ovom momčadi"
 
"Osjetilo se zajedništvo, dobro radimo i iz utakmice u utakmicu ćemo biti sve bolji i bolji", poručio je i osvrnuo se na priče o odlasku sa San Paola: "Osjećam da se s ovom momčadi još mogu razvijati i ići dalje, no nisam još odlučio o budućnosti."
 
Izuzetno zadovoljan bio je i dvostruki strijelac Marek Hamšik. "Cijela je momčad odigrala izvrsnu utakmicu. Nitko od nas nije očekivao ovakvu pobjedu", rekao je Slovak nakon susreta.
 
Hecking nema objašnjenja za ovakav debakl
 
Naravno, trener Vukova Dieter Hecking nije mogao skriti razočaranje: "Ne mogu objasniti ovaj težak poraz, trebat će dobro analizirati utakmicu."
 
"Željeli smo igrati lijep nogomet, no u četvrtfinalu velikog natjecanja treba učiniti i nešto više. Čini mi se da je Napoli prelako pobijedio", nastavio je i zaključio: "Minimalni su izgledi da u uzvratu nadoknadimo ovaj zaostatak."
 
 

Pročitajte više