Besplatno na Barcelonu: Provjerite gdje se podižu ulaznice

Foto: RK PPD Zagreb 

U ČETVRTAK 9. travnja (20:10)  Zagrebaši u četvrtfinalu Lige prvaka dočekuju moćnu Barceloni. Samo dva koraka igrače i Veselina Vujovića dijele od završnog  Final4 turnira EHF Lige prvaka koji se održava u njemačkom Koelnu.

Protivnik? Španjolski rukometni gigant i najtrofejniji klub Europe. Treba li vam bolja pozivnica? Stiže nam momčad u kojoj između ostalih igraju Nikola Karabatić, Siarhei Rutenka, Cedric Sorhaindo, Victor Tomas, Danijel Šarić, Jesper Noddesbo te igrač čijem se povratku u Arenu Zagreb (iako u suparničkom dresu) u Zagrebu najviše vesele. Riječ je naravno o Kiri Lazarovu, koji je nekada nosio zagrebački dres.

Jasno je tako je favorit ovog susreta, ali treba reći da su u Areni Zagreb mnoge velike rukometne momčadi lomile koplja i stisnuti ruku igračima Zagreba. Predaja nije opcija, napominju u klubu.

"Ovim putem pozivamo sve naše vjerne navijače da dođu u što većem broju u Arenu Zagreb te da zajedničkim snagama ostvarimo povoljan rezultat koji bi nam otvorio vrata Final4 turnira EHF Lige prvaka. Zato pribilježite 09.04. u svoje kalendare i pripremite glasnice jer bez paklenog navijanja u Areni Zagreb pobjeda će biti jako teško ostvariva", stoji u priopćenju Zagreba koji utakmice za spektakl po običaju dijeli - besplatno. 

Svoje besplatne ulaznice moći ćete podizati na sljedećoj lokaciji:

ARENA ZAGREB

utorak 07.04.2015. - od 16h do 20h
srijeda 08.04.2015. - od 16h do 20h
četvrtak 09.04.2015. - od 14h do 20:10h

Pročitajte više