Bijesni navijači Reala napali Balea i Jesea, smirio ih Sergio Ramos

Foto: Screenshot Telecinco.es

DA igranje za Real nije samo raskoš i sjaj, već da nastupanje u dresu ''kraljevskog'' kluba itekako nosi odgovornost i strašan pritisak, pokazao je slučaj koji se dogodio sinoć nakon što su se igrači Reala vratili u Madrid iz Barcelone gdje su izgubili 2:1.

Naime, ispred Realovog kompleksa koji se nalazi u parku Valdebebasu, igrače Reala je čekala manja skupina bijesnih navijača, koji su poželjeli ''ugodno proćaskati'' sa skupo plaćenim zvijezdama, a tu vijest su prenijeli španjolski mediji (Video).
 
Najprije su pokušali zaustaviti automobil u kojem je sjedio Gareth Bale, no Velšaninu nije palo na pamet se zaustavljati te je samo projurio, na što su navijači počeli udarati po automobilu.
 
Zatim je došao Jese. On je čak i pokušao porazgovarati, no kad je vidio da situacija nije nimalo ugodna, također je projurio.

 
Ipak, ubrzo je naišao Sergio Ramos koji je uspio smiriti uzrujane navijače.
 
Branič Reala ih je kroz prozor pitao: 
 
"U čemu je problem? Mislite li da je ovo pravi način?"
 
Uslijedio je razgovor o utakmici, konkretno o ulozi Balea, kojem su navijači zamjerili nedostatak angažmana. Ramos je na to rekao da su svi igrači jednako krivi za poraz te da se nema potrebe nekoga izdvajati.
 
 

Pročitajte više