Bilić: Budemo li igrali kao protiv Liverpoola, možemo pobijediti svakoga

Foto: Guliver Image/Getty Images

SLAVEN BILIĆ i njegov Bešiktaš danas u Belgiji kod Club Bruggea igraju prvu utakmicu osmine finala Europa lige, nakon što su u prošloj fazi nakon jedanaesteraca izbacili Liverpool.
 
"Igrali smo dobro protiv velikih imena i to nam daje samopouzdanje. No, pogubno bi bilo misliti 'pobijedili smo Liverpool, sad možemo bilo koga drugog'", rekao je u najavi susreta Bilić.
 
"Zbog toga govorim igračima da je bitno da budemo ponovno na razini iz prošlih europskih utakmica, onda možemo pobijediti bilo koga", nastavio je te naglasio: "Brugge nije poput Liverpoola ili Tottenhama, ali su vrlo dobra momčad, vodeća u svojoj ligi. Rekao bih da su izgledi za prolazak 50-50."
 
Bilić je veliki ljubitelj Preud'hommea
 
Osvrnuo se i na kolegu s klupe suparnika. "Bio sam veliki ljubitelj Michel Preud'hommea dok je vio vratar, a znam da mi je Mario Stanić, koji je igrao s njim u Benfici,m rekao da je od ponedjeljka do utakmice u nedjelju potpuno fokusiran na susret."
 
"Tako je i sad kad je trener, svoju energiju prenosi na momčad. Mogu reći da ga zaista cijenim", zaključio je bivši hrvatski izbornik. Danas ga čeka težak zadatak jer Club Brugge nije izgubio niti jednu od 12 ovosezonskih utakmica Europa lige, uključujući i kvalifikacije.

Pročitajte više