"Bilić ima rješenje za sve probleme!"

"SLAVEN BILIĆ je čovjek snažnog karaktera. Njegovi treninzi su vrlo zanimljivi i iscrpni. On dosta zahtjeva na fizičkoj spremnosti, a njegovi treninzi su odlični. Ponekad se toliko uživim da mi trening prebrzo prođe. S njegovim dolaskom sve se promijenilo", rekao je Roman Šiškin u razgovoru za službenu internetsku stranicu Lokomotiv Moskve.

Ruski reprezentativac odlično je igrao u prvoj pripremnoj utakmici u Sloveniji protiv Maribora, a čak je upisao i asistenciju.

Protiv Maribora smo igrali odlično, a to je tek početak...



Podsjećamo, bivši izbornik hrvatske reprezentacije, Slaven Bilić, u svom je debiju na klupi Lokomotiva remizirao protiv Maribora (1:1).

"Prva utakmica je bila vrlo teška za nas. Kako to inače biva, noge su nam bile teške jer smo užasno puno radili na kondiciji. Maribor je opasna ekipa, Slaven nas je upozorio na to, a mi smo njima bili test prije početka kvalifikacija za Ligu prvaka."

"Moj je zaključak da smo odlično odigrali jer su oni već u natjecateljskoj formi, dok smo mi tek krenuli s pripremama. Vidjet ćete kakvi ćemo tek biti u prvenstvu", poručio je Rus, koji se ponovno osvrnuo na Bilića.

"Sjećam ga se još sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj, kada je Hrvatska osvojila broncu. I moram vam reći da je vidljivo kako je Bilić bio vrhunski igrač. On uistinu poznaje nogomet, uvijek ima pravo rješenje za neku situaciju i uvijek zna što treba reći", nahvalio je Šiškin Bilića.

"Gledao sam Hrvate na Euru"

Iako nije nastupio za Rusiju na Europskom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj, Šiškin kaže kako je pozorno pratio dvije reprezentacije na turniru- Rusiju i Hrvatsku.

"Hrvate sam gledao s velikim zanimanje", rekao je.

"Iskreno, mislio sam da će Njemačka osvojiti Europsko prvenstvo. Izgledali su moćno u skupini i četvrtfinalu", za kraj će Šiškin. 

Valja napomenuti kako će Slaven Bilić danas tražiti prvu pobjedu na klupi Lokomotiva. Naime, njegova momčad večeras od 20:30 igra protiv Slaska iz Wroclawa, a daleko najzanimljiviji dvoboj bit će onaj 10. srpnja kada će Lokomotiv igrati protiv Partizana.

Pročitajte više