Bilić otkrio: Ćorluka igra protiv Irske!



"ĆORLUKINA ozljeda nije izgledala strašno, ali poslali smo ga na pretrage iz predostrožnosti. Magnetska rezonanca je srećom pokazala da nije ništa ozbiljno i trebao bi biti spreman za nedjelju" objavio je Bilić ono što je nacija nestrpljivo čekala.

Izbornik je ipak naglasio kako će "Ćorluka do utakmice trenirati po posebno programu jer ne želimo ništa riskirati s njim. Nema hematoma ni istegnuća, a kamoli rupture, međutim bojim se jedino da se on u glavi previše ne opusti i pomisli - nije mi ništa.. Baš zato smo ga i poslali na magnetsku rezonancu, da otklonimo sve dvojbe."

"A što se tiče treninga, to uostalom uopće nije ni bitno. Iskreno volio bi da trenira, ali uoči Istanbula nije dva dana trenirao pa je odigrao odličnu utakmicu. Vidjet ćemo kako će se situacija dalje razvijati, ali ne bojim se za Čarlija, dodao je Bilić.

Podsjećamo, branič je napustio sinoćnji trening zbog ozljede, a nakon prvog pregleda ustanovljeno je da je riječ o zatezanju zadnje lože.

"Znam sastav za Irsku pa i alternative"

Bilić se potom opet susreo s pitanjem o sastavu za Irsku...

"A što ste dosadni. Da, znam sastav za Irsku i znam prve alternacije. Ne, igrači ne znaju sastav, odnosno njih 16 zna da 11 među njima zaigrati. Vjerujem da ćemo dobro izgledati", istaknuo je izbornik.


Utakmica s Irskom najvažnija je, ali naravno ne i presudna.

"To je najveća istina. Svi već danima pričamo o Ircima kao dvoboju biti li ne biti, međutim to baš sasvim i nije istima. Nakon te utakmice baš ništa neće biti odlučeno. Tko zna kakav nas rasplet očekuje. Treba biti koncentriran i sve bolji iz utakmice u utakmicu", napomenuo je Bilić.

Na koncu je priznao i koliko mu znači Europsko prvenstvo...

"Ma naravno da smo uzbuđeni, kako igrači tako i ja. Ovo je veliko natjecanja koje neki treneri nikad ne dožive u svojoj karijeri", za kraj će.

Pročitajte više