Bjelokosni lav je sletio: Hipster Drogba u Istanbulu dočekan poput Sulejmana!

Foto: Facebook

POSEBNIM avionom, koji je po njega poslan u Južnu Afriku, gdje je Obalom Bjelokosti igrao na Afričkom kupu nacija, u Istanbul je sletio Didier Drogba, nakon Wesleya Sneijdera drugo veliko pojačanje Galatasarayja, turskog prvaka i vodeće momčadi prvenstva.

Veteranski napadač (34), koji je prošle godine bio MVP finala Lige prvaka, nakon čega je otišao u Šangaj, kako i prilići vatrenim Turcima, dočekan je euforično i sa salvama hvalospjeva.

Galatasaray je poznat pod nadimkom "Aslan" (lav), a predsjednik kluba ovako je pozdravio Drogbu: "Došao nam je najvažniji, najbolji i najslavniji svjetski napadač. Želimo da se ovaj lav među nama osjeća kao kod kuće. "

Najamnik Drogba na to je odgovorio s par frazetina: "Iznimno mi je drago što sam ovdje. Ovo je novi veliki izazov u karijeri i nova epizoda kojoj se radujem. Nadam se da će sve biti uspješno. Bit će ovo ugodno druženje s mnogo sportskih uspjeha."

Druženje nešto neugodnijim čini Šangaj: Najavio je da će uputiti žalbu Fifi na već potpisani ugovor Drogbe i Galatasarayja, jer inzistiraju da je taj ugovor nevaljan, te da je napadač i dalje njihov igrač.

Pročitajte više