Blokhin: Ponestalo je manevarskog prostora, moramo pobijediti Porto

KIJEVSKI Dinamo i Porto u utorak navečer odmjerit će snage na Olimpijskom stadionu. Dvoboj je to koji bi Porto mogao prometnuti u prvoga člana knockout faze ovog natjecanja, a susret je najavio domaći strateg Oleg Blolhin.

"Nemamo puno manevarskog prostora. U sljedeće dvije utakmice moramo svladati Porto i PSG da bi u posljednjem kolu protiv zagrebačkog Dinama imali priliku za plasman u knockout fazu. Porto će se postaviti dominantno kao u prvoj utakmici, vjerujem samo da ćemo bolje izvoditi kontranapade, oni bi se mogli pokazati presudnim", rekao je uoći utakmice slavni Oleg Blokhin.

S druge strane strateg gostiju Vitor Pereira istaknuo je kako se nada da će njegova momčad očuvati svoj identitet i na gostovanju u Kijevu.

"Ne znam tko će igrati sutra, znat ću nekoliko sati prije susreta. Nećemo promijeniti ništa u našem stilu igre, Želim da izgledao kao prije dva tjedne, bez obzira što ne igramo pred svojim navijačima", rekao je Pereira.

"Svjestan sam kakvu kvalitetu imamo, bolja smo momčad i to moramo pokazati. Moramo dati sve od sebe, domaćini nisu bezazleni i ako želimo do tri boda morat ćemo se potruditi svojski. Imaju oni nekoliko odličnih igrača, ali imamo i mi konje za utrku, dapače", dodao je.

Pročitajte više