Boba Živojinović: Nema opravdanja kada građani ostanu bez ulaznica

Foto: Guliver Image/Getty Images

NEKADAŠNJI najbolji tenisač Jugoslavije, Slobodan Živojinović  pružio je podršku Novaku Đokoviću oko optužbi za malverzacije s ulaznicama za Davis Cup meč između Hrvatske i Srbije koji će se održati od 6. do 8 ožujka. u Kraljevu.
 
Naime, ulaznice za meč su navodno nestale u roku od samo 13 minuta i tisuće građana Kraljeva, koji su cijelu noć čekali pred blagajnama ostali su praznih ruku. 
 
Nakon reakcije Đokovića, istragu je provela i policija, no predstavnici TSS tvrde kako nije bilo neregularnosti, da je bilo sve po pravilima i da je zbog unaprijed dogovorene raspodjele ulaznica, njih samo 300 bilo pušteno u prodaju.
 
Živojinović, koji je i počasni predsjednik TSS rekao je:
 
''Kupuje li netko ulaznice i onda ih poslije preprodaje na crno, to je sramotno, pogotovo što se ovaj meč održava u malom gradu koji nije Beograd te kad su građani Kraljeva imali napokon priliku uživo gledati Noleta, Vikija, Zikija. Ne bih volio vidjeti da sad netko u ovako teškoj ekonomskoj situaciji preprodaje ulaznice po basnoslovnim cijenama. To nije dobro za tenis. To nije dobro za nikoga'', rekao je slavni Boba te je dodao:
 
''Ne postoji opravdanje za to da nema ulaznice za građane. Interes je ogroman, Nole se vraća u reprezentaciju, igra se protiv Hrvatske i to je vjerojatno osnovni razlog zbog čega je došlo do ovoga. Podržavam Novaka u želji da sazna što se dogodilo s ulaznicama jer se takve stvari jednostavno ne smiju događati''.
 

Pročitajte više