Bogdanović bez učinka u maloj minutaži, Rudež opet ostao na klupi

Foto: Guliver Image/Getty Images

BOJAN BOGDANOVIĆ je nakon susreta koji je gledao s klupe upisao nešto više od sedam minuta na parketu u porazu Brooklyn Netsa kod Miami Heata.
 
Netsi su izgubili 88:84, a hrvatski reprezentativac je ostao bez postignutog poena, uz promašen pokušaj za tri poena i jedan skok. Najefikasniji od njegovih suigrača bio je Joe Johnson s 19 poena, a Brook Lopez je dodao 16. Miami su predvodili Bosh s 26 i Wade s 25 poena.
 

 
Damjan Rudež nije zaigrao za Pacerse niti u drugom uzastopnom susretu. Indiana je izgubila u Staples Centeru od Los Angeles Lakersa sa 88:87,  a C.J. Miles je ponovno bio najbolji u njihovim redovima, zabio je 19 poena. Lakerse je s 22 poena predvodio Young, Kobe Bryant je ubacio 20, a upravo je on ubačajem 12 sekundi prije kraja postavio konačan rezultat.
 

Dallas je sinoć uz 20 poena Ellisa sa 109:90 razbio Cleveland, kojeg je bez Jamesa u sastavu predvodio Love s 30 poena. Detroit je bio uvjerljiv protiv Sacramenta sa 114:95, a sjajan je bio Brandon Jennings s 35 poena.

 
Knicksi se nikako ne uspijevaju izvući iz ponora, bez Anthonyja su protiv Bucksa u svojoj dvorani upisali 11. uzastopni poraz, Milwaukee je sa 17 poena do pobjede vodio Brandon Knight, a 16 su dodali Pachulia i Antetokounmpo, uz kombiniranih 26 skokova.
 
U večer uvjerljivih pobjeda uklopio se i Phoenix, koji je dočekao Toronto na kraju njihove gostujuće turneje. Slavili su Sunsi sa 125:109, Bledsoe je zabio 20 poena, a Thomas i Dragić po 18.  Kod Toronta je Valanciunas zabio 21 poen uz deset skokova, a Lowry dva poena manje.

Pročitajte više