Bojan Bogdanović na All-Staru: Igrat će za ostatak svijeta protiv SAD-a

Foto: Getty Images

AKO Amerikanci išta vole, onda vole spektakl. Kad je bal neka bude maskenbal. Od po pravilu revijalne utakmice NBA All-Stara oni su u stanju napraviti događaj koji će se protegnuti na čak tri dana. Uz glavni događaj, meč između Zapada i Istoka, na programu su i natjecanja u zakucavanjima, pucanju trica, utakmica najboljih novaka Lige, a ove godine odigrat će se i takozvani Rising Stars Challenge, odnosno meč između igrača iz SAD-a te ostatka svijeta.
 
NBA je objavila rostere, a u sastavu ostatka svijeta zaigrat će i hrvatski reprezentativac, igrač Brooklyn Netsa Bojan Bogdanović.
 
Tim svijeta: Steven Adams, Giannis Antetokounmpo, Bojan Bogdanović, Gorgui Dieng, Dante Exum, Rudy Gobert, Nikola Mirotić, Kelly Olynyk, Dennis Schröder, Andrew Wiggins.
 
SAD: Trey Burke, Kentavious Caldwell-Pope, Michael Carter-Williams, Zach LaVine, Shabazz Muhammad, Nerlens Noel, Victor Oladipo, Elfrid Payton, Mason Plumlee, Cody Zeller.
 
Zanimljivo, na popisu Svijeta nije se našlo mjesta za Jusufa Nurkića, bivšeg igrača Cedevite koji u Denveru ove sezone pruža zaista jako dobre partije.
 
NBA All-Star ove godine će se održati u New Yorku od 13. do 15. veljače.
 

Pročitajte više