Bolt zablistao u Parizu: Uskoro debitira za Manchester United!

Foto: Getty images

USAIN BOLT istrčao je na subotnjem mitingu Dijamantne lige u Parizu najbolji rezultat sezone na 200 metara. Olimpijski pobjednik i svjetski rekorder je utrčao u cilj u vremenu 19.73 čime je za jednu stotinku nadmašio rezultat koji je prije dva tjedna postavio Tyson Gay.

"Mislim da sam zadnjih 50 metara mogao trčati znatno bolje. Nisam izašao iz zavoja snažno kako znam. U posljednjih 30 metara, ne mogu reći da sam se mučio, ali moja tehnika nije bila savršena", izjavio je Bolt.

"Mislim da je rezultat mogao biti bolji. Želio sam da bude bolji, ali to je tako, ne možeš uvijek dobiti ono što želiš. Trebao sam biti brži u zavoju. Prvih 50 metara je bilo sjajno, ali iz  nekog čudnog razloga, zadnjih 50 baš i nije. Sada moram otkriti što je bilo krivo i raditi na tome", dodao je.

Bolt će nastupiti za Manchester United protiv Seville

Nakon pobjede u Parizu pojavila je jedna vrlo interesantna vijest. Naime, Bolt bi vrlo brzo mogao ostvariti životni sad i zaigrati za Manchester United. Jamajčanin bi se trebao pojaviti u prijateljskoj utakmici protiv Seville, 9. kolovoza na Wmbleyu.

"Želim se okušati u nogometu. Godinama pratim taj sport i mislim da bih bio prilično dobar. Znam da mogu biti prevaga na terenu. Barem ću biti najbrži. Vještinu bi trebalo malo izbrusiti," kazao je Bolt koji je veliki navijač 'Crvenih vragova'.

Pročitajte više