Bradarić: I protiv petoligaša i protiv euroligaša Rijeka ide isto - punom snagom

Foto: NK Rijeka

FILIP BRADARIĆ ovog ljeta prolazi prve cjelovite pripreme s Rijekom, nakon što je na Kantridu stigao iz Hajduka krajem zimskog prijelaznog roka.
 
"Radi se stvarno dobro i bilo je nekoliko baš jakih treninga. Osjeti se to malo u ovom trenutku na teškim nogama. Ali bez obzira na to imali smo dobre rezultate u dvije utakmice. Dojma smo da smo napravili dobar posao, pravi temelj za sljedeća dva tjedna...Treba samo nastaviti što angažiranije i i s punom pozornošću te do početka prvenstva popravit neke stvari.", poručio je veznjak iz baze ove momčadi u Kranjskoj Gori.
 
U utorak protiv Krke
 
Rijeka je bila vrlo uvjerljiva u dva priprema ogleda protiv Triglava i Rudara, slavili su s visokih 8:0 i 5:0. U utorak je na rasporedu okršaj sa slovenskom Krkom, u čijim redovima igraju i dva igrača na posudbi s Kantride, Filip Dangubić i Jamil Collins.
 
"Njih poznajemo. To je plus za njih da su u prvoligaškoj momčadi u kojoj mogu igrati. A što se tiče Krke i njihove snage i kvalitete – to i nije toliko bitno. Igramo li protiv petoligaša ili euroligaša, Rijeka će igrati svoju igru – punom snagom i 100 posto od sebe", jasno je poručio bivši igrač Bijelih.
 
"Jedino se tako može ići dalje i dosegnuti neki veći nivo, a tome Rijeka teži. To vrijedi i za mene osobno kao igrača, ali i za cijelu momčad", zaključio je Bradarić.

Pročitajte više