Britanci se obrušili na Lovrena: "Ne bi bilo iznenađenje da ode na kraju sezone"

Foto: Hina

"KOLIKU je katastrofu Dejan Lovren doživio u Liverpoolu govori činjenica da je izgubio mjesto u obrani od veznog nogometaša Emrea Cana", piše Daily Mail, koji je hrvatskog braniča proglasio Liverpoolovim promašajem.
 
Podsjetimo, Lovren je prošlog ljeta stigao u Liverpool iz Southamptona za 20 milijuna funti. Sezonu je počeo kao član početnih jedanaest momčadi Brendana Rodgersa, ali je nakon nekoliko pogrešaka poslije utakmice s Manchester Unitedom preselio na klupu.
 

 
"Hrvat koji je koštao 20 milijuna funti predstavlja najbolji posao ljetnog prijelaznog roka, ali za Southampton. Ostavio je gorak okus među navijačima Southamptona nakon što je otišao na Anfield, ali navijači Liverpoola ostali su kisela izraza lica nakon njegovih nastupa. Nepouzdan i sklon greškama nije dobra kombinacija za igrača koji treba držati obranu", dodaje novinar Daily Maila, koji smatra da bi hrvatski branič mogao napustiti klub na kraju sezone.
 
"Napuhana odšteta samo je pojačala nadzor nad njegovim igrama i Lovren se nije pokazao dobrim. Ne bi bilo iznenađenje da ode na kraju sezone."
 
Lovren se u nedjelju vraća u Southampton gdje će protiv bivšeg kluba igrati od 17.15 sati.

Pročitajte više