Brozović: Nadam se da ću zabiti još puno ovakvih golova

Foto: Hina

DINAMO je u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka slavio u Danskoj protiv Aalborga, pogodak odluke postigao je Marcelo Brozović, reprezentativni veznjak Mamićeve momčadi.

"Dobra utakmica u kojoj nije bilo puno šansi. Zabili smo pogodak, nismo primili i to je odličan rezultat u gostima te se trebamo dobro pripremiti za uzvrat u Zagrebu. Sigurno neće biti lako jer Aalborg je i večeras pokazao da su kvalitetna momčad", rekao je Brozović nakon susreta.
 
"Najdraži pogodak? Ne znam je li najvažniji ili najdraži, ali gol kao gol i nadam se da ću zabiti još puno takvih", rekao je o pogotku kojim je srušio danskog prvaka.
 
"Igrali smo kao prava momčad, pomagali jedan drugom"
 
Posla je, pogotovo u prvom dijelu, imao i portugalski vratar Eduardo Carvalho: "Bila je teška utakmica, a posebno u prvom dijelu. Momčad je jako dobro reagirala u nastavku, a ovo je vrijedna pobjeda jer je u gostima, posebno jer nismo primili pogodak."
 
"Igrali smo kao prava momčad, pomagali jedan drugome i tu leži razlog ovoj pobjedi jer Aalborg je jako dobra momčad i nemoguće ih je dobiti bez prava partije cijele ekipe. Naravno, ovo je tek prvo poluvrijeme i još nas čeka teških 90 minuta u Zagrebu", dodao je Dinamov čuvar mreže.
 
Za prolazak će trebati još jedan dobar susret
 
Oporavljeni Pivarić uskočio je na mjesto lijevog beka i istisnuo Ibaneza. "Nismo dobro ušli u utakmicu, ali kako je vrijeme prolazilo tako smo se dizali i bili sve bolji. Mislim da smo zaslužili pobjedu jer smo u drugom poluvremenu imali dosta prilika i ovo je odličan rezultat prije uzvrata", njegovo je viđenje susreta.
 
"Bit će teško, Aalborg je stvarno jako dobra momčad i čeka nas teška utakmica na Maksimiru, ali pred našim navijačima i uz još jednu dobru utakmicu možemo proći dalje te osigurati europsku jesen", zaključio je branič Modrih.
 

Pročitajte više