Buffon okrepu od šokova na Euru traži u hercegovačkom svetištu: Sletio u Mostar i otišao u Međugorje!



GIANLUGI BUFFON, golman talijanske reprezentacije koja je na upravo završenom Euru stigla do finala, sletio je privatnim zrakoplovom u mostarsku Zračnu luku, odakle je nakon prolaska carinske kontrole otišao u Međugorje, gdje će ostati do sutra.

Naravno da su Buffona na mostarskom aerodrom prepoznali mnogi turisti, koji su mu prišli i pozdravili ga, a iznimno srdačni Buffon svima je sa smiješkom otpozdravio.

Buffon je nakon Roberta Mancinija, drugi slavni Talijan iz svijeta nogometa koji utjehu i snagu traži u poznatom marijanskom svetištu, posebno popularnom među vjernicima s druge strane Jadrana.

Balotelli i Buffon imali žestok sukob nakon finala Eura

Buffonu nakon stresova i šokova koje je doživio na Euru, kao i zbog teškog poraza od Španjolske (0:4) u finalu, svakako treba regeneracija duha i tijela. Međutim, isplivalo je nešto što ga je dodatno naljutillo na EP-u: Nakon ceremonije proglašenja pobjednka, Balotelli je okrivio igrače Juventusa, kojih je u reprezentaciji bilo najviše, za poraz Azzurra od Furije.

Buffon je odmah stao u obranu suigrača iz kluba, te je, prema riječima neimenovanog izvora iz svlačionice, dobro "oprao" tamnoputog napadača. Svađa je trajala 10-ak minuti.

Pročitajte više