Butler slomio Buckse, Golden State preokretom uzeo drugu pobjedu nad Pelicansima

Foto: Guliver Image/Getty Images

CHICAGO BULLSI poveli su 2-0 u seriji prvog kruga NBA doigravanja protiv Milwaukee Bucksa. Bullsi su došli do pobjede i u drugoj domaćoj utakmici, slavili su 91:82 u sjajnoj večeri Jimmyja Butlera.
 
Domaćini su ključnu razliku ostvarili u zadnjoj četvrtini, a Butler je zabio 31 poen uz devet skokova. Rose je uz nešto slabiji šut (4/14) postigao 15 poena, ali i upisao devet asistencija i sedam skokova, Dunleavy je zabio 12, a Gasol 11 poena uz 16 skokova. Također, Joakim Noah je uz svojih šest poena upisao čak 19 skokova.
 
Goste je uglavnom vukao Khris Middleton sa 21 poena, 12 je ubacio Carter-Williams, a po osam Ilyasova, Henson, Bayless i Mayo.
 

 
Favoriti su slavili i u drugom okršaju Warriorsa i Pelicansa, Golden State je u drugoj utakmici bio bolji 97:87 i sad serija s 2-0 u njihovu korist seli u New Orleans. Gosti su imali +11 nakon druge četvrtine, no Warriorsi su sve okrenuli do poluvremena, a u zadnjoj četvrtini prelomili susret.
 
Opet je sjajan bio dvojac Thompson-Curry. Klay Thompson je ubacio 26 poena, a Curry, dok su dvoznamenkasti strijelci kod domaćina bili i Draymond Green sa 14 poena i 12 skokova te Leandro Barbosa sa 12 poena.
 
Davis je očekivano vukao Pelicanse, ovaj put s 26 poena i deset skokova, tri poena manje ubacio je Eric Gordon, 16 poena i deset skokova kombinirao je Tyreke Evans, a 11 poena je učinak Norrisa Colea.
 

Pročitajte više