Canjuga dan nakon ispadanja s Igara: Ovo je najveći rezultat našeg ženskog rukometa do sada!

DAN nakon što su hrvatske rukometašice završile s nastupom na Olimpijskim igrama, u Hrvatskoj kući novinarima se obratio izbornik reprezentacije Vladimir Canjuga i reprezentativka Vesna Milanović-Litre.

Podsjećamo, Hrvatska je izgubila u četvrtfinalu od Španjolske 25:22.

"Najveći problem u četvrtfinalu su bile ozljede Andree Penezić i Mirande Tatari. Osim toga, nismo bili igrački na razini kao protiv Crne Gore ili Rusije, a bilo je i teško odigrati tri utakmice na tako kvalitetnoj razini", poručio je Canjuga.

Hrvatske rukometašice potvrdile su kvalitetu ulaskom među osam najboljih reprezentacija na Igrama te su najavile velike stvari u budućnosti.

"Izdvojio bih pobjedu protiv Ruskinja, što je podvig u bilo kojem sportu. Četvrtfinale Igara je najveći rezultat našeg ženskog rukometa do sada", rekao je Canjuga, a s njim se složila Vesna Milanović-Litre.

"Mislim da smo sada svjesne koliko smo dobre i to smo pokazale. Dogodio nam se taj presudan poraz u četvrtfinalu, ali idemo dalje. Sazrele smo kao ekipa, unaprijedile igru i napravile veliki iskorak", za kraj će Milanović-Litre.

Pročitajte više