Cedevita gostuje kod Cibone: "Mirnoćom do osvete"

Foto: Hina

U 11. KOLU A-1 Lige za prvaka igra se derbi zagrebačke i hrvatske košarke. U subotu u 20:30 sati u Košarkaškom centru Dražen Petrović Cibona će ugostiti Cedevitu.

Nedavno je Cibona u finalu regionalne ABA lige lako pobijedila Cedevitu koja sada traži priliku za revanš.

"Ja se nadam da će utakmica biti dobra i da će proći u dobroj atmosferi, kao manje-više sve dosadašnje. Nadam se da ćemo biti bolji nego u zadnjoj utakmici. Motivirani jesmo i spremni jesmo, tako da ćemo s naše strane napraviti sve da dođemo do vrlo važnih bodova", izjavio je trener Cedevite Jasmin Repeša.

U Cedevitinu momčad se vraća Jusuf Nurkić.

"Svaka nova utakmica s njima je u biti stara. Uvijek se ponavlja neki rivalitet koji postoji već godinama. Mislim da smo spremni za čvrstu utakmicu, više bih rekao psihološki nego fizički. Nama je u Beogradu bio pritisak u glavi, valjda smo se tamo više istrošili, ali siguran sam da će jedan pravi pristup i naša mirnoća odlučiti utakmicu u pravom smjeru."

Gorana Sutona očekuju dvoboji s Darijem Šarićem...

"To je veoma zahtjevan posao jer Dario ima motor kao nitko u Europi. Može 40 minuta igrati u jakom i brzom stilu, tući se i raditi sve na terenu, tako da Zubčić i ja imamo veliki posao pred sobom", rekao je Suton.

 

Pročitajte više