Čeka se nova hrvatska K-1 pobjeda: "Brestovac može biti heroj Europe"

HRVATSKI borci u posljednje vrijeme zaista se ne mogu požaliti na svoje statuse u najboljim svjetskim K-1 i MMA organizacijama. Gotovo da nema značajnije organizacije na svijetu bez hrvatskog borca, a iznimka nije ni popularni SuperKombat.

Nakon što se za SuperKombatovu svjetsku titulu proteklog mjeseca hrvatski borac Ivan Stanić borio sa sjajnim Rumunjem Bogdanom Stoicom, u njihov ring uskoro će i jedan od najboljih hrvatskih boraca po K-1 pravilima Mladen Brestovac!

Zagrepčanin će se naći u njihovom Grand Prixu čije će se finale održati krajem godine najvjerojatnije u Turskoj, a još uvijek nije poznato tko će biti prvi protivnik hrvatskom predstavniku.

Zasad je jedino sigurno da u SuperKombatu imaju iznimno visoko mišljenje o našem borcu, a i očekivanja su na toj razini, iako će mu konkurencija za osvajanje Grand Prixa biti iznimno oštra.

"Mladen Brestovac spada među favorite za osvajanje turnira u Bugarskoj. On je odličan borac i vjerujem da može biti heroj Europe", rekao je čelni čovjek SuperKombata, Eduard Irimia.

Među favorite u turniru koji će se održati u Bugarskoj također spada i Bugarin Kostadin Kostov koji na svom terenu nije izgubio punih osam godina, a ove godine u Bangkoku na Tajlandu je osvojio i titulu svjetskog prvaka u kategoriji iznad 91 kilogram.

Na iznimno snažnoj priredbi najavljeni su i nastupi Alexeyja Ignashova, Ismaela Londta, Cataline Morosanua, Bogdana Stoice, Raula Catinasa i Freddyja Kemayja.

Pročitajte više