Chelsea bez kapetana u paklu Napulja: Terry mora na operaciju koljena, nema ga dva mjeseca!



JOŠ jedna velika glavobolja za Villas-Boasa i velika briga manje za engleskog privremenog izbornika Stuarta Pearcea: Kapetan Chelseaja nije izdržao trening prije prve utakmice Napolija i Chelseaja u osmini finala Lige prvaka.

Terryju presudio sudar sa stativom

Morat će na operaciju zbog ozljede koju je zaradio u pobjedi nad Portsmouthom u 3. kolu FA Kupa prošlog mjeseca i to u sudaru s vratnicom. Oteklina na koljenu izbacila ga je iz stroja za posljednje četiri utakmice, a vrijedi napomenuti da Chelsea u nijednoj od njih nije pobijedio.

Kapetana na najvrućem terenu mijenja debitant

Chelseajovom treneru Andreu Villasu-Boasu je "samo još ovo falilo", jer Abramovič tek što mu nije potpisao otkaz nakon skliznuća na peto mjesto u Premiershipu i samo dvije pobjede u posljednjih deset utakmica, a kapetan i zapovjednik obrane mu se ozlijedio pred ključnu utakmicu Lige prvaka, k tome gostovanje na jednom od najvrućih terena u Europi, napuljskom San Paolu! Umjesto njega će u sredini obrane biti Branislav Ivanović ili Gary Cahill, koji još nije nastupio u Ligi prvaka.

AVB uzdahnuo, Psiho odahnuo


S druge strane, privremenom engleskom menadžeru Stuartu Pearceu ozljeda detroniziranog kapetana reprezentacije stiže u najboljem trenutku: Sutra bi trebao objaviti popis igrača za prijateljsku utakmicu protiv Nizozemske na Wembleyu, a Terryjeva ozljeda ga je elegantno riješila problema da "mora" pozvati Terryja i Ria Ferdinanda. Kao što znate, Terry je izgubio traku jer se protiv njega vodi sudski postupak zbog navodnog rasističkog vrijeđanja Riovog brata Antona, pa boravak obojice u svlačionici svakako ne bi pridonio kvaliteti atmosfere.

Pročitajte više