Chelsea katastrofalan pod Benitezom: Nakon dvije "nule" izgubili dobiveno kod West Hama

Foto: AFP

CHELSEA je teško poražen na gostovanju kod West Hama! Rafa Benitez nakon dva početna remija na klupi Bluesa doživio je neugodan poraz kod West Hama 3:1, a poraz još više "boli" budući da su upravo aktualni europski prvaci poveli u 13. minuti preko Mate, da bi domaćin uzvratio u 63. preko Colea, a zatim i poveo preko Diame 2:1 u 86. minuti utakmice. Točku na "i" stavio je Maiga u 90. minuti dvoboja.

Benitezu je ovo treća utakmica bez pobjede, a West Hamu prva pobjeda nad Bluesima nakon devet godina posta.

Cijeli stadion skandirao Benitezu: "Sutra ćeš dobiti otkaz"

"Sutra ćeš dobiti otkaz", skandirali su i domaći i gostujući navijači Španjolcu. Engleski novinari tvrde da su se čak i neki igrači odlučili pobuniti na terenu. Branislav Ivanović i Ashley Cole izgledali kao da "pružaju otpor" te se nikako nisu mogli pomiriti s nekim Benitezovim naredbama.

Benitez šutio na pitanje o njegovoj budućnosti u Chelseaju

Benitez se nakon poraza pognute glave pojavio pred novinarima.

"Primili smo golove kakve nismo smjeli primiti. Napravili smo greške koje je naš protivnik kaznio, a na nama je da se i trudimo ispraviti te pogreške. Samo moramo raditi i raditi", rekao je Benitez. Doduše, engleski novinari na Twitteru javljaju kako su postavili Benitezu pitanje "hoćete li vi dočekati jutro kao trener Chelseaja", a navodno im Španjolac ništa nije odgovorio.


Pročitajte više