Chelsea spašava Hajduk: Pašalić otišao Mourinhu za 3 milijuna eura!

Screenshot: hajduk.hr

MARIO PAŠALIĆ ne odlazi, kako je bilo očekivano, u Lazio, ali ni u Milan, nego u Chelsea, koji je ponudio milijun eura više od Talijana, točnije 3 milijuna.

Hajduk je na službenoj stranici potvrdio kako je mladić koji za deset dana puni 19 godine, u pratnji team managera Krešimira Mikulandre i glasnogovornika Ante Bilića, napustio Hajdukovu bazu, hotel Kremlin Palace u Antalyji i odletio u London.
 
Ovakav rasplet pokazuje da u zadnjim trenucima prijelaznog roka nikad nije gotovo, jer očekivalo se da višemjesečno oblijetanje Lazija oko Pašalića bude konkretizirano transferom, posebno nakon što su predsjednik Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević, na pregovorima u Milanu čak spustili cijenu, s 2.8, na 2 milijuna eura.
 
Ali, Laziju se cjenkanje osvetilo, jer u posao je uletio Chelsea i to neuspordivo jačom ponudom, koju je Hajduk naravno prihvatio.
 
Brbić je tako s Pašalićevim menadžerom Ivicom Lončarom otišao u London, kako bi završio posao. Ovaj transfer i posebno dinamika isplate bogatog Abramovičevog kluba, koji plaća odmah i cijeli iznos, za razliku od talijanskog kilavljenja na rate, spasit će Hajduk, odnosno igrače i zaposlenike kojima zaostaju plaće.
 
Naravno, Pašalić neće odmah igrati uz Lamparda, Hazarda i ekipu, nego će na kaljenje u neku od Chelseajevih filijala, a najizglednijom se čine one nizozemske, poput Vitessea, gdje je bio poslan i Matej Delač, ili NAC Brede, gdje "pripravnički staž" odrađuje prošloljetno golobrado hrvatsko pojačanje Chelseaja, Stipe Perica.
 
Hajdukovi emisari u Londonu ispipavaju i interes Tottenhama i Liverpoola, jer kako što smo istaknuli, transfer nije gotov dok potpis nije na ugovoru...

Pročitajte više