Cibona spremna za Partizan: "U Beograd idemo po pobjedu"

Foto: Hina

KOŠARKAŠI Cibone u nedjelju gostuju u beogradskom Pioniru, gdje igraju susret devetog kola ABA lige protiv Partizana. Slaven Rimac na raspolaganju ima sve igrače i nada se dobrom izdanju.
 
"Čeka nas teško gostovanje protiv Partizana. Odlična su ekipa. Biti će vjerojatno puna dvorana jer imaju veliku podršku svojih navijača s obzirom na financijske probleme ove godine. Ekipa je ipak nešto slabije kvalitete nego prijašnjih godina no sigurno je da će dati sve od sebe kako bi uhvatili priključak s ekipama s vrha. Na nama je da odigramo čvrstu i hrabru utakmicu i pokušamo pobijediti", rekao je u najavi susreta trener Vukova.
 
"Neće biti lako no trebamo ih napasti tamo gdje su slabiji. Ima stvari koje rade slabije nego prijašnjih godina. Moramo biti spremni na njihovu zonu da odigramo dobro. Igrači imaju samopouzdanja i očekujem dobru utakmicu", dodao je, a još više od optimizma od trenera ponudio je kapetan Cibone Marin Rozić.
 
"Idemo u Beograd po pobjedu! Činjenica je da je Partizan, iako nema kvalitetu kao zadnjih godina, i dalje izuzetno agresivna i neugodna ekipa, pogotovo u Pioniru. Bez obzira na to, mislim da imamo realne šanse da tamo odigramo kvalitetnu utakmicu i pobijedimo", njegova je poruka.
 
Objasnio je i odakle mu toliki optimizam. "Evidentno je da se iz utakmice u utakmicu dižemo pa vjerujem da ćemo pozitivan niz nastaviti već u nedjelju u Pioniru", za kraj će Rozić.

 

 

Pročitajte više