Cibona traži prvu pobjedu u ABA ligi: "Zadar je idealan protivnik za to"

Foto: Hina

CIBONA u ponedjeljak u Draženovom domu igra protiv Zadra u sklopu 4. kola ABA lige. Aktualni pobjednici regionalne lige još uvijek ne znaju za pobjedu. U prva tri kola poraženi su od Olimpije, Zvezde i Mega Vizure.

"Igramo protiv ekipe koja ima score 2:1. Pogledali smo sve njihove utakmice i mogu reći da igraju jako dobro. Igraju timski uz, prije svega, jako dobru obranu dok u napadu preko Florencea i Sobina kažnjavaju protivnike. Sigurno nas čeka teška utakmica i zbog naše situacije. Priključio nam se Šveđo i sada trebamo njega uključiti u minutažu. Definitivno će nam pomoći jer smo u prve tri utakmice bili malo hendikepirani na visokim pozicijama. Mislim da će nam on dati dodatnu energiju koja nam je potrebna", rekao je Rimac.

"Nismo startali sezonu s najvećim ambicijama no želimo mirnu sezonu u ABA Ligi pa nam je pobjeda u sljedećoj utakmici neophodna i sve ćemo napraviti da dođemo do nje", poručio je trener Vukova.

Imperativ pobjede

Cibosi će protiv Zadra tražiti bijeg sa začelja ljestvice.

"Nakon 0:3 imamo imperativ pobjede, a mislim da je Zadra idealan protivnik za to. Uvijek nam je lakše igrati pred punom dvoranom pa nam je potrebna i pomoć navijača. Moramo sve napraviti kako bi ostvarili pobjedu", zaključio je Dominik Marva.

Pročitajte više