Crna ovca Suarez: Zašto nitko ne želi slaviti gol s najboljim strijelcem Premiershipa?

LUIS SUAREZ osmim prvenstvenim golom ove sezone donio je bod Liverpoolu na gostovanju kod Chelseaja, ali pogodak je proslavio sam.

Nakon što je glavom matirao Petra Čecha otrčao je do korner zastavice, a kada se okrenuo da proslavi gol sa suigračima uslijedio je šok za Urugvajca - nikog nije bilo iza njega!

Engleski mediji ponudili su dva razloga zašto je najbolji strijelac Premiershipa sam proslavio pogodak. Prema jednom, nogometaši Liverpoola su odlučili slaviti s Jamiejem Carragherom, nogometašem koji je asistirao Suarezu za izjednačujući gol. Carragheru, koji minute dobiva na kapaljku, to je prva asistencija još od travnja 2009. godine.

Drugi razlog zašto je je Suarez gol proslavio sam može biti u tome što su njegovi suigrači osjetili da mogu upisati sva tri boda na Stamford Bridgeu, pa su požurili na svoju polovicu da nastave utakmicu.

Sljedeću priliku da se ne raduje sam Suarez će imati u srijedu kada njegova reprezentacija igra prijateljski susret s Poljskom. Možda je u reprezentaciji omiljeniji nego u Liverpoolu?

Pročitajte više