Cro Cop: Nadam se revanšu protiv Oleinika na Legendu 3!

Foto: Fightsite

MIRKO FILIPOVIĆ vratio se u Hrvatsku nakon neočekivanog poraza koji je doživio u Moskvi na sjajnom eventu Legend 2. Alexey Oleinik ipak je uspio slaviti unatoč Cro Copovom statusu favorita, a o svemu se još jednom oglasio hrvatski borac.

Cro Cop već je priznao da je pogriješio što se upustio u nadmetanje s Oleinikom u parteru, a na svom Facebook profilu otkrio je i da se nada kako će dobiti priliku za revanš.

Njihov eventualni ponovni okršaj mogao bi biti na rasporedu već za idući Legendov event čiji datum još nije određen.

"Želim se zahvaliti svima na podršci prije i posebno poslije meča u Rusiji. Što se tiče same borbe nemam puno reći. Nisam se držao plana koji sam sa svojim timom napravio za Oleinika. Povukla me atmosfera, htio sam ga završiti njegovim oružjem gušenjem. Nisam uspio, usput napravim grešku, čovjek me uhvatio u zahvat koji mu je specijalnost i to je to. Njemu čestitke, a ja sam naučio jos jednu lekciju."

"Radujem se eventualnom uzvratu koji bi se mogao održati na Legendu 3, a do tada trening! Što se tiče likova koji mi opet nepozvani dijele savjete što bih trebao dalje i kako, neka se upristoje i svoje pametne savjete zadrže za sebe, a vrijeme koje troše na pisanje i smišljanje istih neka posvete sebi i svojim karijerama, a za sebe ću se sam pobrinuti i sam ću donijeti odluke koje se tiču mene i mog života", napisao je Mirko.

> White: Ne ljutim se na svoje borce zbog odlaska u Rusiju, a Cro Copa i dalje volim

> "Udav" je opravdao ime: Oleinik ugušio Cro Copa u prvoj rundi!

> Cro Cop razočaran: Nije vrijeme za filozofiranje, napravio sam grešku i skupo je platio

Pročitajte više