Cro Cop: Već imam ponude za borbe u svibnju, srpnju i rujnu

NAKON što se bura oko Cro Cop Final Fighta ipak malo stišala, Mirko Filipović je za Fighters Only dao vrlo zanimljiv intervju u kojem tema nije bio jedino okršaj protiv Rayja Sefa u Zagrebu.

Britanske novinare je zanimao Mirkov Facebook profil koji mu je nedavno, prilikom posjeta hrvatskoj metropoli, otvorio UFC-ov borac Pat Barry.

“On mi je otvorio profil jer ja jednostavno ne znam kako. Stavio je sve te fotografije, snimio je neke nove jer mi je to bilo komplicirano i niti to ne znam. Ružno je reći, no u životu nisam držao foto aparat. Nikada nisam ništa uslikao osim ako se nije radilo o kameri na mobitelu”, objašnjava Cro Cop i dodaje da mu tehnički gadgeti u životu ništa ne znače.

“Nemam iPhone, niti neki dobar foto aparat. Imam samo stari, usrani mobitel. Ne volim mobitele s ekranima osjetljivim na dodir jer mi dnevno makar pet puta padnu na pod i razbili bi odmah nakon što bi ih kupio. Stoga je razumljivo da mi je Pat otvorio profil na Facebooku i stavio sve te informacije gore. Dakako, ja sam bio tamo kada je to radio.”

"Majmuni dobivaju seks na moj račun"

Ako u Facebook tražilicu upišete Cro Cop, ona će vam izbaciti nekoliko desetaka tisuća Mirkovih “lažnjaka”…

“Ne shvaćam koji je razlog da neki majmuni to rade. Stavljaju moje ime, moj nadimak i tako prezentiraju sebe. Zašto? Tako hvataju djevojke na internetu? Koji je smisao toga? Na kraju se ipak moraju s njima naći i u pravom životu”, pita se hrvatski borac i dodaje:

"To mi je odvratno. Netko dobiva seks na moj račun. Odvratno. Molim svu tu gospodu da maknu lažne FB profile jer to nema smisla. Postoje stotine lažnjaka s mojim fotografijama i mojim imenom. Što mogu napraviti? Ništa…"

Osim o svom Facebook profilu, Mirko Filipović je u razgovoru za ugledni Fighters Only magazin progovorio i o planovima za nastavak karijere.

"Trebala mi je pobjeda protiv Sefa da bih se izvukao iz lošeg raspoloženja"

Baš kao i u izjavio odmah nakon Final Fighta, Cro Cop je otvoren za ponude iz kick boksing i MMA svijeta. No, ovaj put Mirko je ipak “ostao malo zakopčan” i nije želio otkivati detalje.

“Razgovaram o K-1 nastupu. Ne želim reći previše, no zainteresiran sam. Najvažnije mi je zdravlje, a sada se osjećam savršeno. Trebalo mi je bolje zdravlje i trebala mi je pobjeda protiv Sefa da bih se izvukao iz tog nekog lošeg raspoloženja. Kao da sam bio uklet, no sada je sve iza mene”, objašnjava borilačka legenda.

“Uživam u životu, bio sam vrlo depresivan nakon posljednje UFC borbe. Ako vas zdravlje ne služi, onda vam je i mentalno raspoloženje na niskoj razini jer ne možete trenirati i osjećate se loše. To je frustrirajuće. Sada se osjećam jako dobro.”

Kada ćemo Cro Copa gledati ponovno u akciji?

“Ne znam. Dosta mi je pričati o istoj stvari. Svaka borba može biti moja zadnja, a možda još odradim 15 mečeva. Najveća prijetnja su ozljede koje su sastavni dio ovog sporta. Mogu se dogoditi na pripremama, sparinzima ili meču. Ima tu mnogo faktora. Ne želim govoriti koliko ću se još boriti. Sve ćete biti informirani na vrijeme”, otkriva Filipović.

MMA ili K-1?

“Trenutačno imam ponuda na obje strane i pažljivo razmišljam o tome što napraviti. Ovih dana se odmaram, a u ponedjeljak ću ponovno krenuti s treninzima. Treba pričekati i vidjeti. Ne želim špekulirati o budućnosti jer niti sam ne znam što će se sljedeće dogoditi. Trenutačno već imam ponude za borbe u svibnju, srpnju i rujnu. Treba odlučiti koje prihvatiti. Radi se o K-1 ponudama, no imam i ponude za dvoboje u slobodnoj borbi. Pričekajte malo i sve ćete saznati”, zagonetno odgovara Cro Cop.

Pročitajte više