Crveni predstavili pojačanja: Roce, Ibriks i Vrgoč na Parku mladeži!

Foto: Cropix

ČELNICI RNK Splita danas su predstavili pet novih igrača - Gorana Rocea, Branka Vrgoča, Ivana Ibriksa, Josipa Tomaševića i Marina Zulima. Prisjetimo se, još prošlog tjedna predstavljeni su trener Stanko Mršić i nekadašnji ofenzivac Zadra Antonio Mršić.

Pojačanja je predstavio predsjednik kluba s Parka mladeži Slaven Žužul.

"Josip Tomašević, dojučerašnji Hajdukov junior igra na poziciji lijevog beka i od njega puno očekujemo. Ivan Ibriks iz Osijeka igra na mjestu desnog beka, radi se o potentnom igraču. Branko Vrgoč također bivši Osječanin igra na stoperskoj poziciji. Tu su još Zulim, nekadašnji Hajdukovac te Goran Roce, koji je prošle sezone za Istru zabio 11 golova", rekao je Žužul.

"Stiže još i Nsombo, a struka se još uvijek treba uvjeriti u njegove sposobnosti.. Mislim da smo s ovim našli sve što nam treba, ako bude još neko novo ime znat ćete na vrijeme, igrački smo pokrili sve pozicije, pojačali se u granicama mogućeg i sada slijedi rad", dodao je.

Sami igrači vrlo su zadovoljni dolaskom u redove Splitovaca...

"Privukla me ambicija predsjednika, prepoznao sam njihovu želju da me dovedu i uspjeli smo se dogovoriti. Na meni je da im uzvratim povjerenje golovima. Odlučio sam se za Split jer ovo smatram stepenicom više u svojoj karijeri, nadam se da ćemo se plasirati u Europu i da ćemo se boriti za sam vrh tablice", rekao je Goran Roce.

"Došao sam u dobru momčad koja je dobila odličnog trenera, nadam se da ću se nametnuti i ispuniti očekivanja. Ima tu i 6-7 Slavonaca, tako da ću se lako priviknuti. Klub je profesionalan, ozbiljan i vjerujte to me jako veseli", dodao je Ibriks.

Pročitajte više