Danijel Subašić potpisao za Monaco: Dat ću sve od sebe da se vratimo u prvu ligu!



HRVATSKI reprezentativni vratar Danijel Subašić karijeru će nastaviti u francuskom drugoligašu Monacu. Potvrdio je to u razgovoru za Index njegov menadžer Marko Naletilić.

"S Hajdukom smo se razišli gospodski. Monaco je veliki klub i brzo će iz druge lige ponovo u prvu, posebno sada kada je došao ruski milijarder na čelo. U igri je bio i Schalke, ali nismo htjeli više odugovlačiti s odlaskom", rekao je Naletilić.

Prema prvim informacijama Subašić je potpisao četverogodišnji ugovor, a Hajduk će dobiti 700 tisuća eura odštete. Monaco je trenutno na očajnom 18. mjestu Ligue 2 i ukoliko ne popravi plasman u nastavku sezone, ispast će u treći francuski nogometni razred.

27-godišnjem Subašiću bit će to treći klub u karijeri. 81 utakmicu odigrao je u dresu Zadra, a 95 u dresu Hajduka. Za hrvatsku reprezentaciju skupio je tri nastupa.

"Htio sam ići iz Splita. Tri i pol godine sam dolje. Želio sam napraviti iskorak, francuska prva i druga liga su top, a Monaco je veliki klub s tradicijom i realno ne zaslužuje biti tamo gdje se nalazi .Dat ću sve od sebe da se vratimo u prvo ligu", rekao je Subašić za Index.

Pročitajte više