Dario Šarić: Ovo je oproštaj, odlazim iz Cibone!

Foto: Hina 

DARIO ŠARIĆ odigrao je svoju posljednju utakmicu za Cibonu. Rekao je to sinoć navijačima nakon poraza od Cedevite u finalu prvenstva Hrvatske. Cibona je izgubila domaći trofej i najveću zvijezdu, ali ne i budućnost - jer Ciboni ona ovisi prije svega o financijskoj konstrukciji. 1,2 milijuna eura odštete stići će za Šarića, ali na razne adrese jer mnogi se moraju namiriti. 

Prema posljednjim informacijama, Dario ide u Efes kod Dude Ivkovića. No, o tome više u narednim danima. Do 16. lipnja može povući prijavu za draft. NBA liga je san, ali za njega ima vremena, rekao nam je nedavno Darijev otac koji se zalagao da Dario ostane u Europi. 

"Odigrao sam svoju posljednju utakmicu za Cibonu, ovo je oproštaj", rekao je 20-godišnji Šibenčanin, koji je nosio klub ove sezone do trofeja u regionalnoj ligi.

Zbog Šarića su mnogi dolazili na tribine i uistinu su imali sreće što su ga mogli gledati. Nakon što se pod blokadama i dugovima raspala momčad Cibone, Šarić je iskoristio situaciju i od neutreniranog klinca postao lider. 

Sinoć su mu zapljeskali i navijači Cedevite, za oproštaj. Svima je u dvorani bilo jasno o čemu je riječ, kada ga je trener Rimac povukao iz igre.

Šarić nije jedini na odlasku. Blassingame također planira kupiti kartu, ukoliko mu se ne isplate sva dugovanja. A još jučer s Milanom Bandićem plesao je na proslavi naslova ABA lige. 

Pročitajte više