Dario Šarić: Razočaran sam i tužan, očekivao sam više

Foto: Hina

"TUŽAN sam. Očekivao sam više", rekao je jučer Dario Šarić koji je zajedno s ostalim reprezentativcima doputovao u Zagreb nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Španjolskoj. Hrvatska se oprostila od natjecanja u osmini finala. Europski prvaci Francuzi bili su nepremostiva prepreka za izabranike Jasmina Repeše.

"Utakmica s Litvom pokazala nam je koliko možemo, ali na turniru nismo bili dobri. Ne znam...nismo dobili niti jednog pravog protivnika, osim protiv Argentine", rekao je Šarić.

"Nisam zadovoljan svojom predstavom, kao niti ostatkom ekipe. Kao da smo igrali u grču, a zašto je to tako, ne znam, pokazat će analiza. Znam samo da rezultat nije dobar", poručio je Šarić, koji će od iduće sezone nositi dres Anadolu Efesa.

"Nismo pokazali koliko vrijedimo"

Sve je nekako krenulo nizbrdo nakon poraza od Senegala u skupini. Hrvatska je nakon toga kiksala i protiv Grčke, a iživljavanje nad sirotim Filipincima nije podiglo samopouzdanje reprezentativcima za okršaj s Francuskom. Doduše, Hrvatska je u toj utakmici sjajno krenula, ali treća četvrtina bila je presudna.

""Ostaje žal što nismo pružili ono što možemo i što nismo pokazali koliko vrijedimo. Igrali smo u grču, ne znam zašto. Da znam bio bih trener u Realu", zaključio je Kruno Simon. 

Pročitajte više