Demba Ba: Bilić je dobar izbor za West Ham, ima sjajan odnos s igračima

Foto: Hina

SLAVEN BILIĆ na kraju sezone napustit će Bešiktaš, a bivši hrvatski izbornik favorit je za preuzimanje West Hama, kluba koji je sezonu završio na 12. mjestu Premierlige.
 
Demba Ba, napadač Bešiktaša i bivši nogometaš West Hama, smatra da bi dovođenje Bilića bio sjajan potez za londonski klub.
 
"On je dobar dečko i bio bi dobar izbor za West Ham. Ako dođe u London, vjerujem i nadam se da će biti uspješan", rekao je senegalski napadač i opisao Bilićev odnos s igračima.
 
"Vrlo je blizak s igračima i to nam je puno pomoglo. Tijekom utakmice se čini da je grub i nepristojan , ali je zapravo s igračima jako nježan i smiren. Osoba je od povjerenja  i s njim uvijek možete razgovarati. Meni je jačao samopouzdanje i govorio da sam najbolji, nakon čega sam zabio dosta golova", rekao je Demba Ba i dodao da Bilić traži disciplinu i ima "njemački mentalitet".
 
Bilić, koji će nakon dvije sezone provedene u Bešiktašu napustiti Istanbul, veliki je favorit na kladionicama za preuzimanje West Hama, kluba za koji igrao prije 18 godina. Ako uplatite deset kuna da će preseliti u London, dobit ćete samo 17 kuna, a najveći konkurent mu je bivši engleski izbornik Steve McClaren.
 
 

Pročitajte više