Demba Ba: Želimo naslov prvaka, Bilić je najbolji trener u Turskoj

Foto: Guliver Image/Getty Images

SLAVEN BILIĆ i njegov Bešiktaš bore se za naslov prvaka Turske, u drugoj sezoni na klupi istanbulskog velikana hrvatski strateg radi odličan posao i drži korak s mnogo bogatijim Fenerbahčeom i Galatasarayem.
 
Jedan od najvećih aduta Bešiktaša u borbi za naslov je senegalski napadač Demba Ba, pristigao na ljeto iz Chelseaja. "Zavolio sam i Bilića i Bešiktaš, sjajno se osjećam ovdje. Jasno mi je da navijači od nas očekuju velike stvari, naslov prvaka", poručio je Ba.
 
"Istina je da nam ove sezone ide jako dobro, ali sljedeće ćemo biti još i bolji", izjavio je i tako dao do znanja navijačima da ima dugoročne planove s ovim klubom. Očito mu odgovara rad s Bilićem, za kojeg kaže: "On je najbolji trener u turskoj ligi."
 
Malo tko im osim njihovih simpatizera daje izglede za titulu ove godine. "Mislim da nas u Turskoj ne cijene dovoljno. Nitko osim naših navijača ne vidi nas na prvom mjestu jer je ovdje sve rezervirano za Fenerbahče i Galatasaray. No, vidjet ćemo kako će se rasplesti ova sezona", zaključio je.

Pročitajte više