Diego Costa: Scolari laže! Nikada mi se nije ni javio!

Foto: Hina

KAD je u ožujku na prijateljskoj utakmici protiv Italije obukao prvi put dres reprezentacije Španjolske, postalo je jasno da je Diego Costa odlučio za koju će reprezentaciju igrati. Taj njegov potez izazvao je salve negodovanja u Brazilu, prozivanja za izdaju, a u cijelu tu hajku se i uključio izbornik Brazila Scolari:
 
''Htio sam ga zvati da igra na svjetskom prvenstvu. Jesam li pogriješio? Ne znam", izjavio je Scolari za "O Estado de Sao Paulo". "On bi bio na svjetskom prvenstvu s Brazilom. Razgovarao sam s njim dva puta o tome. No, problem je što postoje drugi interesi u svemu tome. Kao španjolskom državljaninu Diegu Costi su otvorena vrata u Europi", dodao je brazilski izbornik''.
 
Naravno, nije trebalo puno čekati na reakciju fantastičnog Atleticova napadača:
 
''Scolari laže. On me nikada nije nazvao. Jedini trener s kojim sam razgovarao bio je Del Bosque, koji je i pokazao interes za mene, pozvao me na ručak i da mi do znanja da sam u njegovim planovima. Ja jesam Brazilac i to se neće promijeniti, ali želim osvojiti naslov svjetskog prvaka sa Španjolskom", dodao je Costa odgovarajući tako na Scolarijeve izjave da je htio napadača Atletico Madrida u sastavu brazilske reprezentacije.
 

Pročitajte više